Inledning/Ledare
Nu mår jag lite bättre. Fortfarande en aning sjuk, men känner att jag verkligen måste sätta igång nu. Så satte mig och gjorde klart första utkastet till Inledning/Ledare som jag faktiskt är stolt över. Det var förra veckan "To Do". Nu ska jag bara be Anna om respons på den, eftersom denna texten är väldigt viktig, och sedan sätta igång med att skriva klart baksidan. Det sista receptet väntar jag med till nästa vecka eller så då jag blivit frisk, kanske inte så smart att baka med mina sjuk-bakterier... Nu imorgon är det helg iallfall, ska försöka få lite gjort på söndag! Har kvar att bearbeta lite på ursprung texten, göra baksida, redigera en snygg framsida. Börjar arta sig. Fortsättning följer.....
Underbara choklad!
Det är något alldeles speciellt med choklad. Jag kan inte riktigt sätta fingret på just vad det är, jag bara älskar det. Har alltid gjort enda sedan barnsben och kommer alltid att göra, så enkelt är det bara. Det är en sådan lycka för mig att bryta av en isande kall chokladbit och känna hur jag lyckliggör tungans alla smaksensorer. Lyckoruset när chokladen sakta smälter i munnen. Att känna den ljuvliga smaken och unika konsistensen. Det är lycka för mig.
De flesta människor har ett alldeles speciellt förhållande till choklad, inte minst jag själv. Någon äter det kanske i stora mängder i depressionstillstånd och andra äter det, om än inte i lika stora mänger, i lyckorus. Vad det gäller mig själv har jag onekligen fallit för choklad och kan njuta av det i alla dess former och i alla sinnesstämningar. Att påstå att jag har ett slags kärleksförhållande till choklad är ingen överdrift. Choklad är något att älska, helt enkelt. Därför bakar jag ofta och gärna godsaker som innehåller min favoritingrediens.
Så nu tror jag ni har klart för er vad som är min stora passion i mitt liv, det är just chokladen. Det är därför jag valt att tillverka denna bok, för att inspirera, väcka nyfikenhet och intressen men även bidra med mina egna läckra favoritrecept. Jag hoppas att ni ska gilla det. Och kom ihåg, inget går upp emot choklad! Enjoy!
Tillverkad med kärlek
Elvira Lindqvist